tiistai 29. maaliskuuta 2011

Sähköiset työkalut yhdistyksen viestinnässä / Sosiaalinen media 2011

Blogi-kirjoittelu eli "bloggaus" on kätevä tapa julkaista omia mielipiteitään eri asioista. Blogia käyttävät niin poliitikot, urheilijat, opiskelijat kuin tavalliset kadun tallaajatkin keskusteluun ja mielipiteiden ilmaisuun. Blogi sopii erinomaisesti myös yhdistysten sähköiseen viestintään. Blogi-keskustelun voi käynnistää vaikkapa yhdistyksen jäsenten keskuudessa jostain ajankohtaisesta teemasta. Muiden kirjoittamista blogi-teksteistä saat selville myös nopeasti muiden kirjoittajien mielipteet ko. teemasta. Tähän blogiin pyydämme Sähköiset työkalut yhdistyksen viestinnässä /Sosiaalinen media 2011 -kevään opintojakson opiskelijoita kirjoittaamaan ajatuksia seuraavista teemoista: Minkälaisia ajatuksia sinulla on herännyt sähköisten työkalujen hyödyntämisestä yhdistysten viestinnässä? Minkälaiset työkalut ovat käyttökelpoisimpia? Voit kirjoittaa blogi-kirjoitukseesi muutaman rivin tai useamman kappaleen!

7 kommenttia:

  1. Sähköiset työkalut tuntuvat olevan tehokas tapa hoitaa ainakin osa asioista. Tämä edellyttää kuitenkin, että mahdollisimman monella on mahdollisuus käyttää sähköistä mediaa ja seurata sitä säännöllisesti.
    Tässä vaiheessa on vaikea määritellä millainen työkalu on käyttökelpoisin. Erilaiset dokumentit ja kotisivut linkkeineen ovat perehtymisen arvoisia.
    Facebook vaatii vielä lisätietoa ja kokemusta.

    VastaaPoista
  2. Varmaan jos olisin tällä hetkellä vaaliehdokas, kirjoittaisin tänne. Muuten mä oon huono "päiväkirjan" kirjoittaja. Mä tuppaan olee aina menossa.
    Olisi syksyn vaaleissa pitänyt kirjoittaa, mutta aika ja voimat joskus rajallisia.

    VastaaPoista
  3. Kaikki nämä sähköiset mediat ovat hyviä ja hyödyllisiä. Niitä pitää vain käyttää ja opetella ne.
    Näistä on vähän apua jos ystäväpiiri tai yhdistyskaverit eivät käytä, kenties periaatteestakin....se tietosuoja ja oman itsensä suojaaminen kaikilta uhilta :) Eli jos sun kaverit ja sosiaaliset kontaktit käyttää, näillä pärjää hienosti. Yllättävän paljon ilmaisia ja helppokäyttöisiä ohjelmia.
    Googlee pelättään kun mainostetaan joka paikassa sen tallentavan tietosi ja juttusi.

    VastaaPoista
  4. Uskon, että saan Sannan avulla hyvät sivut hankkeelle. Aikaa vaan pitäisi olla enemmän, tai no kurssi saattui huonoon saumaan.
    Kunhan homma on hanskassa, käytän varmastikin kalenteria ja kyselyitä, ja tuo doodle on sopiva!
    Sähköiset työkalut on hyvä ja nopea, kunhan muistaa ne netittömät ja laittaa viestiä myös perinteisellä postilla.

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Hyviä työkaluja tarjolla! Nyt pitää vain saada muut motivoitua niitä käyttämään. Toivottavasti saadaan ainakin nettikokous pian käyttöön.

    VastaaPoista
  7. Eiks näitä voi liittää myös sivutoihin?

    VastaaPoista